Gerincoszlop nyújtása

KiroMED Prof - Gravitációs gerincnyújtó pad

A KiroMED Prof, egy igazi gerincprofesszor, ami azoknak nyújt megoldást, akik nehezebben mozognak, gyengébb fizikai állapotban vannak, nagyobb fájdalmaik vannak, állandósult gerincproblémával, gerincsérvvel küzdenek.
A térdben hajlított pozíció kíméli a térd-és bokaizületeket.
Tökéletesen és finoman nyújtja a gerincet.
Elektromos vezérlésű, a dőlésszög fokozatosan állítható és megtartható a fel-és le irányokban, önállóan egyszerűen kezelhető, segítség nélkül.

Garantáltan eredményes eszközök a hát-és derékfájdalmak kezelésére!

A gerincsérv műtét nélküli kezelésében elért eredményeket tartjuk a gerincnyújtó padok fő érdemének. Természetesen más gerincbántalmak is hatékonyan kezelhetők a gerincnyújtó padok használatával, és a bántalmak kialakulásának megelőzésében is fontos szerepe van.

Hogyan működik?

A gép használója kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, majd fokozatosan billen fejjel lefelé.

Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól, megszűnnek a gerinc kisizületeinek félficami állapotai.

Vákuumhatás keletkezik a porckorongok belsejében, ami a porckorongokon megjelent kiboltosulásokat és ezek sérvesedéseit visszahúzza az egészséges eredeti állapot felé. A fordított állapotú nyújtás segítségével visszaáramlik a csigolyatest belsejébe a folyadék, amitől rugalmasabbá válik, megakadályozható a porckorongok folyadékvesztése, így a leépülési folyamatok késleltethetőek.
Mindvégig egy jóleső kellemes érzete van a vendégnek, mely egy kényelmes nyújtózkodásnak felel meg, oldódik a feszültség, ellazulnak az izmok, természetes módon csökken és szűnik meg a fájdalom. Az egész testnek, vérkeringésnek felüdülést jelent, és felfrissülve, megkönnyebbülve érzi magát mindenki egy pár perces kezelést követően.

Hatását tekintve a súlyfürdő terápia szárazföldi megfelelője és érzetben is azt a kellemes felüdülést adja. Természetesen a beteg egészségi állapotának megfelelően kell megválasztani a gerincnyújtó pad szögét. Itt is, mint mindenben a fokozatosság elvét szem előtt kell tartani. A gerinckezeléssel párhuzamosan jótékony hatással van a keringési rendszerre, tehermentesíti az alsóvégtagi visszereket. Gyakori használatával késleltethetőek a visszeres panaszok kialakulása.

Legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagyízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlító igénybevétel miatt. A gerincnyújtópad használata is ezeken a területeken a leggyakoribb.

Nagyszerűen alkalmazható:

Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára
Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
Gerincferdülés kezelésére
Csigolyaelcsúszásra
A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is
Egyéb kopásos és de generatív elváltozások kezelésére
Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét
Enyhíti a visszeres panaszokat
Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere folyamatokat
Segít megszüntetni a kisízületek fél ficamait

Amennyiben a kezelés során bármilyen kellemetlenség, fájdalom jelentkezik, vagy a meglévőt is felülíró fájdalomérzet lép fel, azonnal vissza kell állítani a dőlésszöget addig, amíg az meg nem szűnik, vagy be kell fejezni.

A használatot leggyakrabban kizáró okok és betegségek:

Kezeletlen magas vérnyomás (A gyógyszerrel beállított vérnyomás, már lehetővé teszi a használatot)
Előrehaladott mértékű csontritkulás
Beépített szívritmus szabályzó
Glaukóma
Kötőhártya gyulladás
Korábban elszenvedett agyvérzés, vagy agyi ér probléma
Gerinctájéki tumor
Az ízület gyulladt állapota
A várandósság második szakasza
Lázas állapot
Kizáródott porckorongsérv
Csontvelőgyulladás
Heveny ideggyök gyulladás (acut radiculitis)
TBC
TIA
Hasi sérv
Retina leválás
Gerincvelői sérülések
Véralvadás gátlók szedése
Csípőprotézis, térdprotézis Így is ismerheted: ProfGravitációsgerincnyújtópad

 

 

KiroMED  gravitációs állvány - gerincnyújtó pad

A gravitációs nyújtó pad képes segíteni azokon a hát és nyaki fájdalmakon, melyekről sokan úgy gondolják ma is, együtt kell élniük vele, vagy egyedüli megoldás a műtét.


A fájdalmak megszüntethetőek, a hát és gerincproblémák nagy része gyógyítható ezzel a szerkezettel, gyógyszeres kezelés nélkül. Napi rendszeres használatával újra rugalmas, mozgékony lesz a gerincünk, a tartó izomzat laza és hajlékony állapotban marad, megszűnik a gyötrő fájdalom, ismét örömteli élményt ad a mozgás.
A nyújtópad egy nagyszerű szerkezet, amin lógva pontosan megfordítjuk az erőhatást. Izületeinkre, csigolyáinkra olyan mértékű lazító erőt alkalmazunk, mint amit a terhelés ró rá, de most ellentétes irányban, testünk súlyát használjuk húzó erőként. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok pedig a függeszkedés következtében, nyúlnak.

Kezelési idő 10-20 perc. Relaxálásra használva ennek többszöröse is lehet.

Kiváló eredménnyel kezeli a hát és derékfájást, az térd és csípőízületi fájdalmakat, kifejezetten ajánlott ülő és állómunkát végzőknek.

Már az első alkalom után is érezhető a fájdalom csillapodása, enyhébb esetben teljes megszűnése.

Az egész testében javul az oxigén ellátás. Ellazulnak izmai, csökken a stressz, az idegesség és feszültség testében. Felfrissülve, megkönnyebbülve érzi magát a kezelés után.

Segíti a látást, és az agy vérellátását. Szellemileg is felfrissül. Használata csökkenti a stroke (szélütés) kockázatát.

Keringési rendszerre kedvező hatású. A használata pihenteti a szívet, segíti az alsó végtagok visszér és nyirok ürülését. Érfalak rugalmasabbak lesznek, csökken a meszesedés kockázata.

Rendszeres használata esetén visszatér a könnyed mozgás öröme, a jó fizikai komfortérzet. Szívesen fog mozogni, többet fog teljesíteni, ami jó hatással van az anyagcserére, segíti a fogyást.

Sok esetben érhető el oly mértékű állapotjavulás, amely a beteg munkavégző képességének és jó fizikai komfortérzetének visszatérésével jár.

Gyakran a már indokolt műtéti beavatkozás is feleslegessé válhat.

A kezelés folyamata eredményezi az ízületi folyadék gyors visszaáramlását miközben a porckorongok belsejében létrejött vákuumhatás a kiboltosulásokat, sérvesedéseket húzza vissza. A legtöbb leépülési folyamatért a gerincre nehezedő természetes nyomás tehető felelőssé, így a nyújtáskor jelentkező ellentétes irányú erőhatás ezeket is eredményesen képes visszarendezni.

Nagyszerűen alkalmazható:

Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére

Gerincferdülés kezelésére

Csigolyaelcsúszásra

A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is

Egyéb kopásos és de generatív elváltozások kezelésére

Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét

Enyhíti a visszeres panaszokat

Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere folyamatokat

 

 

Időpont foglalása Áraink